GNIZ

BLi MEDLEM

Bli medlem av GNIZ

Alle personer som bor i Norge og som ønsker å bidra eller delta i et fellesskap som hovedsakelig driver med online gaming - kan bli medlem av GNIZ. GNIZ har ingen aldersgrense så lenge du bidrar positivt til fellesskapet, enten i form av en spiller eller samarbeidspartner.

Under årsmøtet 2008 ble kontingenten redusert til 100 kr og dette gjelder fra 01.01.2009.

Medlemskap løper fra kontingent er betalt og ett år fremover. Når ett år har passert vil du bli påminnet om ny innbetaling, med mindre kontingenten er avskaffet (kontingentendringer kan bli tatt opp på årsmøtet hvert år). Betalingsfristen etter første året er iløpet av det året du skal betale kontingent for. 

Eksempel: Du forhåndsbetaler kontingenten og melder deg inn i GNIZ 1.februar 2008. Medlemskapet løper derfor fra 1. februar 2008 til og med 31. januar 2009. Du vil da bli påminnet om at et nytt kontingent må bli innbetalt innen 31. januar 2010. Vi ønsker så klart at betalingen skjer så fort som mulig etter påminnelsen, men du kan ikke bli kastet ut av GNIZ på grunnlag av manglene betaling før ett år etter påminnelsen. Dog vil du ikke kunne melde deg inn igjen i GNIZ før denne manglende kontingenten er betalt.

GNIZ blir drevet av frivillige og kontingenten vil bli brukt på utgifter direkte relatert til GNIZ sin drift og til å forbedre GNIZ sine tjenester. Regnskap blir fremvist hvert år på årsmøtet der medlemmer kan stille spørsmål til driftsform eller utgiftsposter.

Slik melder du deg inn:

Sett inn 50,- kroner på konto 1503.02.73300 (DnB NOR Bank).

Merk betalingen med: Fornavn Etternavn, e-mailadresse, mobilnummer.

Send deretter en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med informasjon om at du har meldt deg inn. Vi sjekker innbetalingen og legger deg inn som medlem. 

 

Velkommen som stolt medlem av GNIZ!

Vennlig hilsen,

Hulken